BIJNA 20 JAAR BEVLOGEN RECRUITMENT

WERKEN MET MENSEN IS MOOI EN BOEIEND. WE KUNNEN BOEKEN VOL SCHRIJVEN MET ANEKDOTES EN SUCCESSEN, MAAR OOK OVER FOUTEN DIE WE SOMS BEGAAN. DYNAMIEK TEN TOP! ALS JE WERK JE PASSIE IS EN DIT JE IEDERE DAG GELUKKIG MAAKT, DAN ZIT JE OP DE GOEDE PLEK. WIJ ZITTEN OP DE GOEDE PLEK EN HOPEN DAT WIJ MET ONS WERK VELE ANDEREN KUNNEN HELPEN AAN ZO’N PLEK DIE HEN GELUKKIG MAAKT, HEN DOET GROEIEN EN BLOEIEN. GELUKKIGE WERKNEMERS EN TEVREDEN WERKGEVERS MAKEN ONS WERK IEDERE DAG MOOIER.

ONTDEKKEN

In de kennismakingsfase leert u ons persoonlijk kennen en willen wij graag u en uw bedrijf leren kennen. We gaan ons verdiepen in elkaar en bepreken uitvoerig de functie waar u een vacature voor heeft. We identificeren de kwalificaties, de aandachtspunten, we bepalen de functie-eisen en welke skills nodig zijn voor de functie. Zodra we alle behoeften en overige informatie in kaart hebben, dan zetten we de volgende stap.

AANPAK

We hebben een profiel en de "must-haves" en "nice-to-haves" op een rijtje gezet en bepalen nu de wervingsstrategie. Voor het werven maken we gebruik van de diverse online bronnen, zoals LinkedIn en andere Social Media platforms, we zoeken binnen ons eigen netwerk en we plaatsen advertenties en postings. We zoeken actief en benaderen ook kandidaten rechtstreeks via messaging en telefonisch contact.

SELECTIEPROCES

Alle reacties en pro-actief benaderde kandidaten nemen we zorgvuldig door. We maken vervolgens een eerste selectie. Voor iedere kandidaat wordt een lijst samengesteld met relevante vragen en we plannen een (video) interview in. Van kandidaten die als kansrijk naar voren komen wordt een verslag gemaakt. Soms komt het voor dat we een kandidaat voordragen die niet geheel voldoet aan de wensen, maar waarvan we de overtuiging hebben dat deze kan uitgroeien tot de ideale werknemer. In andere gevallen introduceren we een kandidaat uitsluitend wanneer de match overduidelijk aanwezig is. Bij de geringste twijfel bieden we niet aan!

AFRONDING EN EVALUATIE

Het komt wel voor dat alle partijen het eens zijn over een goede match, maar dat een opdrachtgever de kandidaat nog wil laten beoordelen via een assessment. Dat kunnen wij faciliteren of indien gewenst, kan de opdrachtgever zelf een bureau hiervoor inschakelen. Voor ons eindigt de opdracht pas nadat er volledig groen licht is gekomen en de kandidaat zijn arbeidsovereenkomst heeft getekend. Gedurende het eerste jaar houden wij nog contact met zowel onze opdrachtgever als de kandidaat. Mocht tijdens een evaluatie blijken dat er toch nog aandachtspunten zijn, dan nemen we deze uiterst serieus.

person writing on brown wooden table near white ceramic mug
interview, deal, business
LEES HIER ONS PRIVACY BELEID

Privacy Beleid

VOLG ONS VIA SOCIAL MEDIA

© 2022 Matchmind | Alle rechten voorbehouden.