Gespecialiseerde zoekopdrachten

 

Vizier op die ene kandidaat

Wanneer er een vacature bij jou vrijkomt, dan geef je ons een opdracht geven voor werving en selectie. Wij werven dan onder ‘actieve werkzoekers’, oftewel kandidaten die reageren op een vacature. Daar hoeft niet altijd meteen de geschikte kandidaat tussen te zitten.

Met Executive Search pakken we het net iets anders aan. Wij benaderen persoonlijk en direct de best passende kandidaat voor de functie en wachten niet totdat een kandidaat zelf contact opneemt.

Wij richten ons in dit geval op mensen die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe rol, maar wel een nieuwe stap overwegen wanneer zich een mooie kans voordoet.

Deze kandidaten staan over het algemeen niet geregistreerd bij werving- en selectiebureaus en zijn niet in gesprek over andere vacatures, waardoor ze zeer interessant zijn om mee te werken. Er is geen sprake van tijdsdruk en we kunnen dus in alle rust met elkaar in gesprek zonder risico dat diegene tijdens het proces voor een andere werkgever kiest.

Executive Search is intensiever, maar geeft je een glashelder beeld van wat je precies nodig hebt om de rol te vervullen. Met Executive Search gaan we de diepte in.