Inspiratie Sessies

De meest uiteenlopende disciplines en verhalen die inspireren

 

Een inspiratiesessie is geen workshop, maar een korte bijeenkomst met als doel om te motiveren en te inspireren. Bij inspiratiesessies proberen we een bepaalde attitude, bewustzijn of motivatie te creëren. Deze is dus minder gericht op een specifiek praktische toepassing en minder theoretisch en inhoudelijk dan een lezing.

Een inspiratiesessie kan een groepsactiviteit zijn, maar kan evengoed bestaan uit een speech die verfrist, motiveert en voor nieuwe impulsen zorgt.

De inspiratiesessie kan ieder gewenst onderwerp bevatten en kan tijdens werk op kantoor of ergens buiten de werkomgeving plaatsvinden, maar ook tijdens een congres of ander evenement.

Wil je een sessie, een spreker of liever een interactieve brainstorm? Laat je gegevens achter en wij bellen je voor een vrijblijvende afspraak waarin we alle details en mogelijkheden op een rijtje zetten.

 

Spreker of Dagvoorzitter nodig voor je evenement? Laat ons weten welk thema je graag voor het voetlicht wil brengen en wij zorgen voor de rest.