RECRUITMENT

Met een uitgebreid internationaal netwerk van professionals en een uitstekende kennis van de verschillende markten waarbinnen wij ons bewegen, zijn wij een goede partner voor het vinden van de juiste persoon op de juiste plaats.

Wij onderhouden goede contacten binnen een netwerk van commerciële professionals en werken aan longlists van kandidaten voor specifieke opdrachten. Daarbij putten wij uit bronnen binnen ons relatienetwerk, maar maken ook gebruik van social media als LinkedIn.

Ons werk vraagt een goede combinatie van analytisch denken en inlevingsvermogen.

Hoewel wij ons breed orienteren en we graag de uitdaging aan gaan om de juiste kandidaat te vinden voor iedere gewenste functie, hebben we specifieke expertise op de volgende gebieden:

  • Sales
  • ICT
  • Digital Forensics
  • Cyber Security

Wij helpen u graag om uw vacature te vervullen met een kandidaat, beschikkend over de juiste vaardigheden, kennis en achtergrond. U vindt in ons een waardevolle partner om dit te realiseren. Wilt u meer weten? Bel ons of stuur een bericht via de contactpagina. Een oriënterend gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.

EXPERTISE

 

SALES
Jarenlange ervaring met sales en sales management in zowel de zakelijke-, de retail- en de overheids markt hebben ons tot brede inzichten gebracht. We begrijpen de functies en zijn bekend met de verschillende culturen. We zijn welbewust van de eisen waaraan kandidaten dienen te voldoen voor een succesvolle invulling van een commerciële functie in specifieke markten. Wat nog ontbreekt zijn uw specifieke wensen om het plaatje compleet te maken voor een executive search opdracht die daarop aansluit. We gaan graag met u in gesprek om dit helder te krijgen en te zorgen dat we ook het DNA van uw organisatie helder op het netvlies krijgen. Het werven en selecteren kan dan van start gaan.

ICT ALGEMEEN

[/vc_column_text][vc_column_text]ICT is een breed begrip en evenzo de vele functies die binnen de ICT bestaan. Wij hebben echter een lang trackrecord in ICT en begrijpen heel goed waaraan een kandidaat moet voldoen om succesvol te kunnen zijn binnen dit domein. Zowel voor commerciële-, als technische functies kunnen wij uw zoek-en-vind opdracht uitvoeren.[/vc_column_text][/gem_textbox][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ offset=”vc_col-md-3″][gem_textbox style=”picturebox” content_background_color=”#eaecf0″ centered=”1″ picture=”25503″ padding_top=”40″ padding_bottom=”28″ padding_left=”20″ padding_right=”20″][vc_column_text css=”.vc_custom_1596028537797{padding-bottom: 8px !important;}”]

DIGITAL FORENSICS

Politie- en opsporingsdiensten, Defensie en verschillende zakelijke dienstverleners op het gebied van forensisch onderzoek, maken gebruik van digitaal forensische hulpmiddelen. Wij kennen deze wereld goed. We kennen zowel de leveranciers, als veel technische en commerciële mensen die al jaren rondlopen in deze wereld, goed bekend zijn met de verschillende oplossingen én begrijpen waar de gebruikers van deze hulpmiddelen écht behoefte aan hebben.

Bent u derhalve op zoek naar de juiste kandidaat voor uw forensische team? Dan kunnen wij u zeker helpen. Alleen al binnen ons eigen netwerk beschikken wij over een keur aan kwalitatieve kandidaten die deze markt als hun broekzak kennen.

CYBER SECURITY

Als er iets belangrijk is binnen het domein van ICT- en business security, dan is het cybersecurity. Cybercriminelen slapen nooit en laten zich geen enkele gelegenheid ontgaan om kwetsbaarheden in de systemen van hun slachtoffers te ontdekken en daar vervolgens gruwelijk misbruik van te maken.

Gelukkig lopen er vele goede cybersecurity specialisten rond met diepgaande kennis en het vermogen om zich te verplaatsen in de denkwijze van cyber aanvallers.

Niet alleen de specialisten om de problemen op te lossen, maar ook de sales consultants en accountmanagers vervullen een belangrijke rol om hun klanten van adequaat advies te voorzien. Via ons waardevolle netwerk komen wij gegarandeerd tot de juiste kandidaat om uw vacature in te vullen.