Presenteren

presenteren kun je leren

Professionele Presentaties

(10 – 15 personen) duur 1 dag

Tijdens deze training staan we uitgebreid stil bij de inhoud van presentaties, de opbouw en doelgroep gerelateerde aanpak. Hier werken we dus niet aan persoonlijke vaardigheden als presentator, maar aan de presentatie als medium. Goed voor mensen die moeite hebben met het opbouwen van een geordende presentatie of die (nog) weinig ervaring hebben met professioneel presenteren. Je leert hoe je de kern van de boodschap strak en helder kunt verpakken, wat je kunt doen om de aandacht vast te houden, maar vooral ook wat je zeker niet moet doen.

Presenteren zonder angst

(10 – 12 personen) duur 1 – 2 dagen

Niet iedereen gaat even onbevangen voor een groep staan om zijn of haar verhaal te doen. Spreekangst kan verlammend werken, kan zorgen dat mensen hun verhaal maar half vertellen of stellen zich zodanig kwetsbaar op, dat zij de autoriteit verliezen die je als presentator absoluut nodig hebt. Voor het overwinnen van spreekangst zijn er verschillende methodieken en technieken. Deze training is geschikt voor iedereen die zich ongemakkelijk voelt bij presenteren voor publiek.

Deze training kan ook worden gecombineerd met een van de andere presentatie-trainingen.

Overtuigend Presenteren

(10 – 15 personen) duur 1 dag

Dit is een maatwerktraining waarin de aandachtspunten die cursisten vooraf hebben doorgegeven in deze training zijn verwerkt. Er zit een klein theoretisch component in, waarin we even stil staan bij de boodschap die men uiteindelijk wil communiceren, de wijze waarop je dat kan doen (tips & tricks), maar het overgrote deel van deze training is bedoeld om te werken aan verbeterpunten. Dus rollenspellen, evaluaties, herhalingen en daadwerkelijk werken aan de persoonlijke vaardigheden, zodat cursisten op een uiterst natuurlijke wijze een helder verhaal kunnen presenteren.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie van bepaalde services via uw browser opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.